A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újabb magyar K+F-vállalkozás kapott nagy segítséget az államtól

Vágólapra másolva!
A Hashtagcharity.org Zrt. pályázati támogatást nyert el GINOP-2.1.7-15 pályázati konstrukció keretében „Készség alapú jótékonysági szolgáltatási szolgáltatás" című kutatás-fejlesztési projektje megvalósításához.
Vágólapra másolva!

A Hashtagcharity.org Zrt. a kutatás-fejlesztési tevékenységét sikeresen megvalósította, ennek eredményeként a non-profit társaságok és projektek részére már működő szolgáltatása kiegészült közép- és nagyvállalatok számára értékesíthető megoldással. A nagyvállalati célcsoport részére létrejövő fejlesztés segítségével a cégek saját társadalmi projekteket indíthatnak, valamint kapcsolódhatnak a hashtagcharity.org site-on indított non-profit projektekbe. Ennek a lehetőségnek eredményeként pedig egy egyszerű és jól használható felületen kezelhetik teljes CSR -társadalmi szerepvállalási- tevékenységüket, valamint kommunikálhatják az ennek során elért eredményeket.

A nemzetközi nagyvállalatok társadalmi szerepvállalási tevékenységét megvizsgálva kerültek kifejlesztésre azok a társadalmi szerepvállalási projektek megvalósításához kapcsolódó legfontosabb funkciók, amelyek lehetőséget adnak projektek kezelésére, várható társadalmi hatás becslésére, projekteken belüli kommunikáció megvalósítására és végül ezek eredményeként létrejövő az fejlesztések kommunikálására.

A kifejlesztett nagyvállalatokat célzó társadalmi szerepvállalás menedzsment platform nemzetközi szinten is értékesíthető és jól kommunikálható a Hashtagcharity branddel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!