Balesetet okozott, majd ijedtében továbbhajtott

Vágólapra másolva!
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vádemelést javasol az ellen a fiatal ellen, aki egy baleset után elhajtott a helyszínről ijedtében. A férfinek nem volt jogosítványa - írja a police.hu.
Vágólapra másolva!

Április 22-én Kiskunmajsán egy 22 éves helybéli közlekedett a Bihari utcán egy autóval. Az Iskola utcai kereszteződéshez érve nem vette figyelembe a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező" táblát, és úgy hajtott be a kereszteződésbe, hogy nem adott elsőbbséget a védett úton haladó Volkswagennek, ezért összeütköztek. A másik kocsi átsodródott a járdán, végül egy ház falának ütközött, a 33 éves sofőr pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

A balesetet okozó fiatal a történtek után megállás nélkül elhajtott a helyszínről, ám egy szemtanú segítségével rövid időn belül megtalálták a rendőrök.

A segítségnyújtás elmulasztása bűntettével gyanúsítható férfi a kihallgatásán azt mondta, hogy megijedt, és ezért ment el. Az is kiderült, hogy nem volt jogosítványa sem, amiért külön eljárásban vonják felelősségre.

Forrás: police,hu

A jelenleg szabadlábon védekező gyanúsított ügyében a közlekedésrendészeti osztály munkatársai a nyomozást befejezték, a keletkezett iratokat pedig vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!