Felesége és lánya próbált megölni egy Tolna megyei férfit

illusztráció, mentőautó, mentő, ambulancia, rendőrség, rendőrautó, rendőr
Vágólapra másolva!
Egy Tolna megyei férfi rossz viszonyban volt a lányával, és a feleségével is megromlott a kapcsolata. A nő és a lány eldöntötték, hogy végeznek vele.
Vágólapra másolva!

A férfi és a gyereke viszonya ismert okok nélkül megromlott, amikor a lány 13-14 éves volt.

Ez odáig fajult, hogy a gyerek nem beszélt az apjával, sőt egy légtérben sem volt hajlandó tartózkodni vele.

Próbálkoztak terápiával javítani a helyzeten, de a lány ezt nem látta hatásosnak, ezért nem vett részt rajta. A gyerek a középiskola alatt kollégiumban vagy albérletben lakott annak érdekében, hogy elkerüljék a konfliktust,

amikor a lány otthon volt, a férfi átköltözött egy másik házukba, de amikor elment, visszaköltözött és együtt élt a feleségével és a fiával. Erről a lány nem tudott.

2018 nyarától a lány folyamatosan otthon volt, a férfi és a felesége ennek ellenére tartotta a kapcsolatot, de a viszonyuk kezdett romlani.

Később a nő és a lánya eldöntötték, hogy megölik a férfit.

Szeptemberben a nő telefonon áthívta a férjét, hogy béküljenek ki a lányával. A férfi ezt szokatlannak tartotta, de átment. Azt mondták neki, hogy meglepetésük van a számára, a lány pedig még „békesütit" is készített. Megkérték az apát, hogy csukja be a szemét.

A nő mögé lépett és eltakarta a szemeit, eközben a lány megfogott egy kést és egy darázsriasztó spray-t.

A lány az apja elé lépett és egy mozdulattal torkon szúrta.

Csak a szerencsén múlt, hogy nem találta el a nyaki verőeret, mert úgy perceken belül meghalt volna.

Ahogy a férfi megérezte a szúrást, lelökte magáról a felesége kezeit és próbálta megakadályozni, hogy a lánya megint rátámadjon. A lány belefújta a spray-t az arcába.

Az apa látása elhomályosodott, de fel tudott állni. El akart menekülni, de közben a felesége egy gumifejű kalapáccsal többször fejen vágta.

Végül sikerült kiszaladnia az utcára. Futni kezdett. A lánya utánaszaladt, a felesége kocsival követte. Amikor a nő utolérte,

fékezés nélkül, nagyjából 35 km/h sebességgel elütötte.

A férfi az árokba zuhant. Felesége felvette kocsiba a lányt és elmenekültek.

A férfinak sikerült bemásznia egy ház udvarára, ahol segítségért kiabált és hívta a segélyhívót. A mentők kórházba vitték.

A bíróság társtettesként, előre kitervelten elkövetett emberölés kísérlete miatt 3 év 6 hónap fegyházbüntetésre ítélte a nőt és a lányát. A büntetésük felének letöltése után bocsáthatóak feltételesen szabadlábra. Az ítélet ellen enyhítésért fellebbeztek – írja a Pécsi Ítélőtábla.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről