Gyilkossággal fenyegette, majd kirabolta az anyját egy kiskunhalasi férfi

rendőr rendőrautó rendőrség illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy kiskunhalasi férfi szívességből lakott az anyjánál, akit rendszeresen zaklatott és fenyegetett. Egyszer azzal is megfenyegette, hogy megöli és levágja a fejét, később pedig kirabolta.
Vágólapra másolva!

A férfi szívességből lakhatott az anyja kiskunhalasi tanyáján, de rendszeresen agresszívan viselkedett az anyjával és annak élettársával.

Gyakran szidta és fenyegette őket, amiért az anyja azt kérte tőle, hogy költözzön el.

A férfi azonban erre nem volt hajlandó, ezért az asszony és az élettársa inkább átköltözött egy albérletbe tavaly tavasszal. A férfi azonban itt is megtalálta őket és rendszeresen pénzt kért tőlük, valamint kiabált és szidta az anyját.

Képünk illusztráció Forrás: Nagy Boglárka - Origo

A családi problémáról tudott az asszony egyik ismerőse is, aki február 5-én elment a tanyához, hogy rábírja a költözésre a férfit. Összevesztek egymással, majd a férfi azzal fenyegette meg az ismerőst, hogy megöli, agyonveri, levágja a fejét. Az ismerős félelmében eljött onnan.

A férfi nem költözött el, másnap felháborodásában elment az anyjához és kiabálni kezdett vele, majd őt is azzal fenyegette meg, hogy levágja a fejét.

A férfi április 13-án megint elment az anyjához és 5 ezer forintot követelt tőle. Az asszony nem akart neki pénzt adni, mire a fia azzal fenyegette, hogy agyonüti.

Az anya tartott a fenyegetéstől, ezért odaadott neki 2.500 forintot.

Az ügyészség rablás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a férfi ellen, aki jelenleg távoltartás hatálya alatt áll. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje végrehajtandó börtönbüntetése.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!