A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rokona feleségére rúgta a kerítéskaput egy Nógrád megyei férfi

illusztráció, rendőrautó, rendőr, rendőrség
Vágólapra másolva!
Egy Nógrád megyei faluban élő férfi egy korábbi sérelme miatt, részegen verni és rugdosni kezdte unokatestvére otthonának kerítéskapuját. A házból a rokon felesége jött ki, a férfi pedig rárúgta a kaput, amitől töréses sérülése lett a nőnek.
Vágólapra másolva!

A vád szerint a férfi tavaly karácsonykor a barátaival ünneplésre indult a faluban. Részeg volt már, amikor az unokatestvére házánál egy korábbi sérelem miatt ordibálni kezdett, majd egy fahasábbal megütötte a vasból készült kerítéskaput. Rokona felesége kijött a házból. Próbálta nyugtatni a férfit, aki folyamatosan rugdosta a kaput.

A rúgásoktól a kapu egyszer csak nagy erővel kinyílt és nekicsapódott a nő lábának. A férfit ezek után az unokatestvére és a barátai fékezték meg. A nőnek az ütéstől eltört az egyik lábujja.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az ügyészség súlyos testi sértés miatt emelt vádat a büntetett előéletű 20 éves férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje végrehajtandó börtönbüntetésre, valamint hajtassa vele végre a korábban kiszabott, felfüggesztett büntetését is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!