A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Külföldi pedofil támadt rá egy kislányra Sajóörös és Tiszaújváros között

Pedofil botrány a Burattino iskola és gyermekotthonban, gyermekbántalmazás
2010-02-21 RIJSWIJK - A little girl hides in the corner of a hallway in the evening. She holds her knees and is afraid. ANP XTRA ROOS KOOLE
Vágólapra másolva!
Elrendelték annak a külföldi férfinak a letartóztatását, aki néhány nappal korábban egy 13 éves, magyar kislánnyal erőszakoskodott az utcán Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Ezt írta Origónak küldött közleményében a Miskolci Járásbíróság.
Vágólapra másolva!

Szeptember 2-án délután egy férfi rátámadt a Sajóörös és Tiszaújváros közötti úton iskolából hazafelé sétáló, 13 éves kislányra.

Megragadta és megpróbált szexuálisan közeledni hozzá, de mivel megzavarták, elmenekült a helyszínről.

Az ügyészek szerint ez a bűncselekmény alkalmas a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, erőszakkal elkövetett szexuális erőszak kísérletének megállapítására, amely 5-10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

illusztráció Forrás: ANP/AFP/Roos Koole

A büntetési tétel lehetséges tartama és a gyanúsított külföldi állampolgársága, személyi körülményei alapján megalapozottan feltehető, hogy a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, megszökne, elrejtőzne.

- írták a közleményben, amelyből az is kiderül, hogy a bíróság október 5-éig elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A végzéssel szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!