A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNPupp Réka
12:25CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

Elítélték a brutális nádudvari lányokat, akik megaláztak és véresre vertek egy kislányt

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Két tini lány két évvel ezelőtt brutálisan megverte és megalázta az egyik ismerősüket. Kutyának szólították, és többször arra kényszerítették, hogy csókolja meg a cipőjüket. A bántalmazást videóra vették, ami később az internetre is felkerült. A megvert lánynak a bántalmazás előtt halt meg az édesanyja, őt is szidták, és azzal fenyegették, hogy mellé teszik a sírba, ha bárkinek beszél a történtekről. A bíróság most elítélte a lányokat és a társukat. A Debreceni Törvényszék most gyakorlatilag jóváhagyta az elsőfokú ítéletet, így az egyik lányt 1 év 6 hónap, míg a másikat 1 év 2 hónap javítóintézeti nevelésre ítélte. A mostani ítélet jogerős.
Vágólapra másolva!

A két nádudvari lány levideóztatta, majd feltette az internetre azt, ahogy megaláznak és megvernek egy fiatal lányt, akinek nem sokkal korábban halt meg az édesanyja. A fiatalabb lány később megvert egy idős férfit. Arról is készült videó. Ott egy fiú biztatta a verés közben.

Az egyik lányt társtettesként elkövetett személyi szabadság megsértése és két rendbeli testi sértés miatt

1 év 6 hónap javítóintézeti nevelésre,

a másik lányt társtettesként elkövetett személyi szabadság megsértése és testi sértés miatt

1 év 2 hónap javítóintézeti nevelésre,

míg a fiút bűnsegédként elkövetett testi sértés miatt

100 óra közmunkára ítélte a bíróság.

A fiú az ítéletet tudomásul vette, így az számára jogerőssé vált, a két lány és az ügyvédjeik azonban fellebbeztek ellene. A Debreceni Törvényszék azonban nem változtatott a korábbi döntésen, egyik lány sem kapott most enyhébb ítéletet.

Az akkor 15 és 17 éves lányok 2019. február 25-én este, a nádudvari buszvégállomáson voltak, amikor észrevették, hogy az ismerősük az egyik barátnőjével a közeli játszótéren egy hintában ül.

A lányok egy korábbi nézeteltérésük miatt rátámadtak, többször megütötték és megrugdosták, rátapostak a fejére.

Közben káromkodva szidták, kutyának hívták, és többször arra kényszerítették, hogy csókolja meg a cipőjüket. A megvert lánynak az után is meg kellett csókolnia az egyik lány cipőjét, hogy az orrából már folyt a vér.

A vérző orra miatt azonban véres lett a cipő, amit a támadó beletörölt a megvert lány nadrágjába.

A megvert lány édesanyját is szidták, aki a bántalmazás előtt nem sokkal halt meg. Azzal fenyegették, ha a történteket bárkinek is elmondja, akkor mellé teszik a sírba.

Végül egy gyalogos hívta a rendőröket, miután segélykiáltásokat hallott.

A bántalmazást a megvert lány barátnőjével vetették fel. Őt azzal fenyegették meg, ha nem teszi meg és megpróbál elmenekülni, akkor őt is megverik.

Az eset után felkerült egy másik videó is az internetre, ahol a fiatalabb lány egy férfit ver meg. A lány akkor az egyik ismerősével az egyik nádudvari általános iskola udvarán volt 2018 augusztusában. Egy 65 éves, részeg férfi akarta eltolni mellettük a biciklijét, amikor a lány odament és kötekedni kezdett vele. Hangosan szidta, majd megütötte az arcán, amitől a férfi elesett.

A már földön lévő férfit ott még kétszer megrúgta, egyszer a fején, amitől el is ájult. A rúgás erejét jól mutatja, hogy attól még a lány cipője is elszakadt.

A lány ismerőse végig biztatta őt. Egy másik ismerősük felvette telefonjával a történteket, amit később valaki feltöltött az internetre. Előbbit ítélték közmunkára.

A történtek után az egyik lány egy újabb videót töltött fel az internetre, amiben bocsánatot kért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!