Pumped Gabo a legújabb Gyurcsány-hős

Vágólapra másolva!
Apáti Bence írása az Origónak.
Vágólapra másolva!
A valóságshow-kból megismert Pumped Gabo egy igen elmés gondolattal lepte meg a követőit. Ezzel:
,,A héten volt a Vadászati kiállítás ahol halott, kitömött állatokat lehetett nézegetni, úgy, hogy közben rengeteg állatfaj a kihalás küszöbén. Értem én hogy a vadászat kultúrája, történelme stb de az mikor volt már teso, több száz éve és az előtt! Engedjük el! Mi inkább elmentünk állatokat etetni, simogatni, és hülye hangon beszéltünk hozzájuk, ez jó volt! Vissza a kiállításra: 70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni??? Egy heteset nagy fellépőkkel. Arra el is menne mindenki, nem úgy mint erre a szar kiállításra, ami full veszteséges lett”
A szóhasználat - halott, kitömött állatok - óriási siker a magukat függetlenobjektívnak hazudó újságíróknak.
Láthatóan a többhetes nyelvpolitikai háborújuk - persze kizárólag a saját buborékukon belül - beváltotta a hozzá fűzött reményeket: elérték a céljukat: lám, sajátjaik is átvették a halott állatokos politikai innovációjukat.
Nem véletlenül kezdték minden Vadászati Kiállításról szóló tudósításukat ezekkel a jelzőkkel (a világkiállításon egyébként irgalmatlan nagy tömeg van).
És persze nem csak ők; a velük szövetségben lévő és velük kötelékben repülő baloldali politikusok is ezeket a szavakat használták, ha és amennyiben a rendezvényről posztoltak valami jó kis hazugságokkal, egybites hülyeségekkel, és populista prolihergelésekkel nyakon öntött baromságot.
Szabó Tímea volt ebben is a legnagyobb királynő, az élre állva, büszkén vezette a baloldali seregeket, ami nem csoda, hiszen róla köztudott, hogy csak hobbiból politikuskodik, valódi foglalkozását tekintve inkább az álhírterjesztők népes táborát erősíti.
Emlékezetes, hogy a Németh Athina nevű kamumentős sztoriját is ő kezdte teríteni, ahogyan azt is, hogy a teljes Fidesz-frakció, megelőzve a sort, titokban oltatta be magát.
Szabó nem aprózta el a dolgot, ő halott állatozva egyenesen 100 milliárdra taksálta a rendezvény költségeit.
De a 3 százalékos Fekete-Győr Andrást sem kell félteni, ha hazudozásról van szó; a Momentum (bukott) elnöke 70 milliárdot írt közösségi oldalán.
A baloldali őrkutyák pedig jó szokásukhoz híven hanyagul félrenéztek, és nem tették helyre a populista ballib kamucunamit.
A Vadászati Kiállítás ugyanis 17 milliárdba került!!
Nem százba, nem hetvenbe: hanem tizenhétbe!
De vissza Pumpedre!
A végtelenül egyszerű, gyúrós instaceleb írásával több okból kell foglalkozunk.
Egyrészt, mert 152 ezer követőjének hazudott a rendezvény költségéről, másrészt, mert a hazugságot néhány perc múlva a teljes haladó sajtó is átvette.(Természetesen nincs hálózat, se sajtószabadság.)
Tették mindezt úgy, hogy Magyarország új szellemi és politikai vezetőjének, no meg vadászati szakértőjének nettó hazugságaira és tévedéseire egy zárójeles mikromondatocskájuk sem volt.
Nem hát, minél szélesebb körben kell terjeszteni a 70 milliárdos, halott kitömött állatos posztot, hisz kampány van, akkor meg az igazság sokadlagos kérdés.
A lényeg, hogy üssön, hogy fájjon, még úgy is, hogy az általuk amúgy lesajnált, és sokszor ronggyá alázott, butuska és a híresen szigorú libsi mérce szerint szexista Pumped mondta.
Az a Gabo, aki inkább Budapest Parádét rendezne a 70 milliárdból, és aki szegény annyira tudatlan, hogy azt hiszi, hogy a csúcsragadozók nélküli Magyarországon csak puszta élvezetből ölnek vadállatokat a gonosz vadászok.
Erre a csacsiságra egy normális országban egy sort sem kellene pazarolni, hiszen a valóban független és valóban objektív sajtó elmagyarázná, hogy valójában óriási szükség van a vadászokra, nélkülük ugyanis a hazánkban élő vadállatok túlszaporodnának, ezzel hatalmas károkat okoznának a gazdálkodóknak, vagy magának a természetnek.
Ennek az az egyszerű oka van, hogy az országban nem élnek - néhány kivételtől eltekintve - farkasok és medvék, amely állatok rendben tartanák a szarvas-, vaddisznó- és őzpopulációkat.
Végül: a haladó sajtó agresszív kampánya ellenére és a 444-es Herczeg “hol maradnak a tízezrek a Vadászati Kiállításról” Márk legnagyobb sajnálatára a Vadászati kiállítás óriási siker: csak a Hungexpóra eddig 190 ezren látogattak ki, de a rendezvényhez kapcsolódó többi helyszínen is több százezer ember tette tiszteletét.
Értjük, hogy ez fáj a Fidesz-gyűlölő szélsőbalnak, de óriási lehet a baj, ha már ott tartanak, hogy Pumped Gabót és hülyeségeit kénytelenek csatasorba állítani.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!