A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Továbbra sem hagyják békén Tóth Gabit

Újabb sztár távozott a TV2 képernyőjéről: könnyzeve búcsúztatták - Videó

Tóth Gabi sztárban sztár leszek!
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi megfogadta, hogy nem hagyja magát, és szót emel az ellene irányuló gyűlöletkampány ellen. Úgy tudjuk, most éppen Soros blogja, a 444 nevű blog próbálta provokálni.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi megtudta, egy újságíró az ismerőseinél érdeklődik róla, fel is hívta telefonon az illetőt, hogy ha már ő a téma, akkor valódi és hiteles információkkal lássa el.

„Azt éreztem, ő már eldöntötte, mi a valóság. Rólam és nélkülem. Az, hogy mi az igazság, láthatóan a legkevésbé sem érdekelte. És mindezt lekezelő, sértő módon a tudomásomra is hozta" – írta Tóth Gabi, aki nem érti, miért folyik ellene lejáratókampány. „Értem én, hogy jövő áprilisban választás lesz, de mi közöm van nekem a politikához?" – tette fel a kérdést az énekesnő, aki megfogadta, nem hagyja magát.

„Minden erőmmel azon leszek, hogy elmondjam nektek, mindenkinek, hogy milyen aljas eszközökhöz nyúlnak azért, hogy hiteltelenítsék azokat, akik nem értenek egyet az ő nézeteikkel. A személyeskedés, bullying, karaktergyilkolás fogalmak, azt hiszem, sajnos már mindenki számára ismerősek lehetnek. Primitív eszközök arra, hogy lejárassanak csak azért, mert más a hitem, az életmódom, más dolgokat képviselek, mint amit szerintük kellene" – tette hozzá Gabi.

Hetek óta gyűlölködik a baloldal Tóth Gabival kapcsolatban Forrás: TV2

Ezért támadta a baloldal Tóth Gabit

Tóth Gabi énekes egyből a baloldali támadások kereszttüzében találta magát, pusztán azért, mert fellépett a pápai szentmise előtt a Hősök terén, vállalva hitét.

Mindezzel kapcsolatban Apáti Bence arról írt az Origón, Tóth Gabi lett a hipertoleránsok legújabb áldozata, hetek óta bántják, zaklatják, gyalázzák - ahogy fogalmazott Apáti Bence - a mi drága balliberális ateistáink.

Apáti szerint "honi ateistáink" szeretik azt is elmagyarázni a hívő embereknek, hogy mit kellene gondolniuk, mit kellene csinálniuk, mostanában pedig Gabi esetében azt is, hogyan is kellene öltözködni, és hogy milyen zenéket hallgatni. A baloldali propagandasajtó - Telex, 24, hvg, 444 - szerint egy rocker, egy tetovált rocker nem lehet keresztény.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!