Letartóztatásban marad a szegedi férfi, aki halálra késelte terhes feleségét

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Harmincszor támadta meg várandós feleségét egy kettős állampolgárként Szegeden élő férfi, mert azt képzelte, hogy megfigyelteti a nő. Sem a magzat, sem az édesanyja életét nem sikerült megmenteni. 
Vágólapra másolva!

Egy szegedi férfiben tévképzet alakult ki arról, hogy megfigyelik, a telefonját lehallgatják és e mögött a feleségét sejtette. Elhatározta, hogy megszabadul a nőtől. Tavaly ősszel, november 6-án, ébredés után magához vett egy nagy konyhakést szegedi otthonuk konyhájában és megtámadta várandós feleségét.

Harminszor szúrta meg nagyon erősen, mindenhol, az egész testén támadta.

A nő a helyszínen belehalt a sérüléseibe és a magzat életét sem lehetett megmenteni.

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt a férfivel szemben, akit letartóztattak és a Szegedi Törvényszék döntésének értelmében nem engedik ki, amíg nem születik döntés az ügyben.

Ezt azzal indokolták, hogy az akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő cselekménnyel is vádolt kettős állampolgárságú férfi vonatkozásában továbbra is fennáll a szökés és az elrejtőzés veszélye.

A végzés ellen a férfi és védője fellebbezett.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a Szegedi Ítélőtáblához címzett másodfokú átiratában kifejtette, hogy a bíróság törvényes indokokkal tartotta fenn a férfi letartóztatását, ezért a végzés helybenhagyását indítványozta. A fellebbezésről a Szegedi Ítélőtábla dönt majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!