A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Brutálisan megvert és kirabolt egy idős férfit Salgótarjánban

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Elrendelték a letartóztatását annak a 28 férfinak, aki Salgótarjánban az utcán támadott meg egy idős férfit. Olyan brutálisan megverte áldozatát, hogy annak több helyen eltört az arckoponyacsontja.
Vágólapra másolva!

A férfi kedden hajnalban Salgótarjánban alkoholt ivott, aztán drogozott, majd gyógyszert is bevett. Ilyen állapotban az utcán gyalogolva felfigyelt egy nehéz mozgású idős férfire, aki kezében tartotta autóstáskáját.

Azonnal elhatározta, hogy kirabolja, hogy drogot vehessen. Ezért

mikor elhaladtak egymás mellett, megfordult, és tiszta erővel hátba ütötte az idős embert, aki megtántorodott, ezt kihasználva a rabló mellkason és fejen ütötte.

A megtámadott férfi az ütésektől a földre esett, a drogos férfi pedig kitépte a kezéből a táskáját, a benne lévő iratokkal, és 3.000 forinttal.

Miután az idős férfi felállt a földről , sántítva követni kezdte, és kérte, hogy legalább a táskáját és az iratait adja vissza, mire a rabló a készpénzt kivette a tárcából, majd a táskát és az irattárcát visszadobta felé.

Az áldozat ezután is szidalmazta őt, mire a gyanúsított visszalépett hozzá, és többször megütötte, majd mikor a földre került, ott meg is rugdosta.

A 77 éves férfi arckoponyacsontja több helyen eltörött.

A rabló akár 15 évre is börtönbe kerülhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!