Emberkereskedelemmel vádolnak egy magyar nőket futtató nőt

SZEXE Prostituált Szex Óvszer Szemetet gyűjtenek a SZEXE aktivistái a Határ út környékén tiltakozásul a prostituáltak indokolatlan büntetései miatt óvszer, sex, prostitúció, prostituált, szex
SZEXE Prostituált Szex Óvszer Szemetet gyűjtenek a SZEXE aktivistái a Határ út környékén tiltakozásul a prostituáltak indokolatlan büntetései miatt
Vágólapra másolva!
Folytatódik annak a nőnek és társának a pere a Fővárosi Törvényszéken, akit emberkereskedelemmel vádoltak meg, mert magyar nőket futtatott a szigetországban és Budapesten is. Ma tanúkat hallgat meg a bíróság. 
Vágólapra másolva!

A vádirati szerint egy korábban külföldön prostituáltként dolgozó nő 2017 októberétől a 2018. június 2-ig, amíg el nem fogták, magyar nőket futtatott az Egyesült Királyságban és Budapesten is.

Lakásokat vett bérebe, amelyek bordélyházként üzemeltek.

A mádám gondoskodott arról, hogy a szexuális szolgáltatást kínáló nők az ügyfelek rendelkezésére álljanak, intézte a szolgáltatások meghirdetését a neten, telefonon egyeztetett az ügyfelekkel, meghatározta a szexuális szolgáltatások tarifáit és döntött a bevételek elosztásának módjáról.

illusztráció Fotó: Polyák Attila - Origo

2018 áprilisában került a bordélyházba egy 17 éves kamaszlány, akit egy férfi szervezett be, bemutatta a mádámnak. Amikor a nő megtudta, hogy a lány még nincs 18 éves, felajánlotta, hogy lakhat az egyik lakásban és ezért nem kell lakbért fizetnie, de a bevétele felét át kell neki adnia.

A lány először csak erotikus jellegű masszázst, később már prostitúciós tevékenységet is végzett.

A bordélyház működésének a frissen beszervezett lány édesapja vetett véget azzal, hogy feljelentette a mádámot. A nyomozók emberkereskedelemmel vádolták meg a magyar nőket futtató nőt és azt is, aki a lányt beajánlotta neki. Az ügy tanúk meghallgatásával folytatódik ma a Fővárosi Törvényszéken.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!