Intim képeket és szexet zsarolt ki lányoktól egy csepeli fiú

telefonos csalás bűnözés
Silhouette of a man in a hood on a black background, his face is not visible, the hacker is holding the phone in his hands. The concept of a criminal, incognito, mystery, secrecy, anonymity.
Vágólapra másolva!
Egy Csepel-szigeten élő fiú intim képeket szerzett több lánytól, amivel megzsarolta őket. Azt mondta, hogy ha nem küldenek neki még többet, valakik nyilvánosságra hozzák majd a fotókat. Az egyiket arra is rávette, hogy lefeküdjön vele.
Vágólapra másolva!

A fiú még nem volt 18 éves, amikor a szintén fiatalkorú lány ismerőseitől, valamint partnereitől elkezdett erotikus, szexuális képeket kérni. Később újra megkereste azokat a lányokat, akik küldtek neki fotókat, és azt hazudta neki,

hogy őt valakik zsarolni kezdték, és ha nem küld a zsarolóknak még több intim képet róluk, akkor a korábbiakat nyilvánosságra hozzák.

A másik módszere az volt, hogy az ismerősei telefonjáról szerzett szexuális fotókat lányokról.

Később az egyik közösségi oldalon vagy saját névvel vagy álprofillal megkereste őket, és a nyilvánossággal fenyegetve újabb képeket zsarolt ki tőlük.

Ezzel a két módszerrel a fiú elérte, hogy a lányok több szexuális képet küldjenek neki.

Egyiküket pedig még arra is sikerült rávennie, hogy feküdjön le vele.

Ezt telefonnal is felvették, mert a fiú azt hazudta, hogy a zsarolói ilyen videót követelnek tőle.

Az ügyészség a most húszas évei elején járó férfit szexuális kényszerítéssel, gyermekpornográfiával és kényszerítéssel vádolja.

A címlapi kép illusztráció!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!