Élettársával közösen kényszerített prostitúcióra egy kiskorú lányt egy ceglédi férfi

cegléd bántalmazás
Vágólapra másolva!
Egy 39 éves férfi egy kiskorú lányt kényszerített arra, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtson idegen férfiaknak. A Pest megyei felderítők véget vetettek a kizsákmányolásnak.
Vágólapra másolva!

Egy kamasz lány kért segítséget a rendőröktől, mivel őt egy ceglédi férfi akarata ellenére, fenyegetések, és folyamatos bántalmazások közepedte kényszerítette arra, hogy hosszú hónapokon keresztül prostitúciós tevékenységet végezzen - írta meg a Police.hu.

Az áldozat azt is elmondta, hogy a férfi barátnője egy internetes társkereső oldalra -más életkorral- regisztrálta fel, a hirdetésre jelentkező férfiak igénye szerint segített leszervezni találkákat.

Egy 39 éves férfi egy kiskorú lányt kényszerített arra, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtson idegen férfiaknak. Forrás: Police.hu

A légyottokért kapott összegeket futtatója minden egyes alkalommal elvette a lánytól, azt kizárólag saját kiadásainak finanszírozására fordította.

A rendőrség információgyűjtés után azonosította Sz. Gusztávot és M. Biankát, majd november 9-én reggel a férfit és élettársát elfogták.

Mindketten tagadták bűnösségüket, a férfi letartótatásban maradt, élettársa viszont szabadlábon védekezhet, ellenük emberkereskedelem és kényszermunka miatt indult eljárás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!