György István: Hétfőn kezdődik az oltási akcióhét

GYÖRGY István
Szekszárd, 2021. szeptember 8. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a Tolna Megye Védelméért Emlékérmek átadásán Szekszárdon 2021. szeptember 8-án. MTI/Kiss Dániel
Vágólapra másolva!
Hétfőn kezdődik az oltási akcióhét, az oltakozni vágyókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában és szakrendelőkben is várják - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára pénteken Kaposváron.
Vágólapra másolva!

György István a Kaposi Mór Oktató Kórháznál tartott sajtótájékoztatón felhívta a figyelmet arra, hogy a jövő vasárnap záruló akcióhéten oltásra érkezőknek nem kell előzetesen időpontot foglalniuk, időpontra bejelentkezniük, regisztrálniuk, így azok is könnyen hozzájuthatnak a vakcinához, akiknek nincs vagy nehézkes az internetelérése, illetve a megadott felületeken "nem tudnak csatlakozni az egészségügyi rendszerhez".

Hétfőn kezdődik az oltási akcióhét, az oltakozni vágyókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában és szakrendelőkben is várják - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára pénteken Kaposváron Forrás: MTI/Kiss Dániel

Az oltás az egyetlen hatékony védekezési eszköz a járvány ellen, ezért arra biztat mindenkit, aki még nem tette meg, hogy oltassa be magát; akiknél pedig már 4-6 hónap eltelt a második oltás óta, kérje a harmadikat - fogalmazott az államtitkár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről