Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Egyetlen ütéssel megölte lakótársát egy esztergomi férfi

ököl
illusztráció
Vágólapra másolva!
Halált okozó testi sértés miatt emelt vádat a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki ököllel fejen vágott egy férfi. Az áldozat olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a néhány nap múlva meghalt a kórházban.
Vágólapra másolva!

A támadó és az áldozat lakótársak voltak egy esztergomi házban. A vádirat szerint a támadó szilveszterkor elég sokat ivott. Az áldozatra a saját szobájában támadt rá a férfi január 1-jén, hajnali 5 órakor

Egyet ütött ököllel.

Az állán találta el a férfit, aki hanyatt esett és elvesztette az eszméletét. A fejét beverte a parkettába, amitől betört a koponyája harántirányban a feje bal oldalán. Ez agyi vérömlennyel és másodlagos agysérülésekkel járt együtt. Az áldozat életveszélyes állapotba került, ami miatt

többször megműtötték, de hiába, egy hónappal később a kórházban belehalt a sérüléseibe.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói életveszélyt okozó testi sértés miatt hallgatták ki a támadót gyanúsítottként.

A főügyészség indítványával egyezően a bíróság egy hónap időtartamra elrendelte a letartóztatását tekintettel arra, hogy vele szemben fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint annak a veszélye, hogy ha szabadon védekezhetnek, a tanúkat megfenyegetné és befolyásolná.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta a letartóztatása fenntartását, amellett, hogy a Tatabányai Törvényszék ítélje a férfit börtönbüntetésre és a közügyektől is tiltsa el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről