Tovább dagad az úszóbotrány, Bernek Péter szerint is hazudott Turi György

Turi György Foglalkozás gesztikulál mesteredző MOZOG sportvezető SZEMÉLY
Turi Györgyöt személyesen is szeretné meghallgatni a bizottság
Vágólapra másolva!
Bernek Péter Turi Györgyöt nem tartja végtelenül rossz embernek, de a sportolókkal nem úgy bánt, ahogy szerinte kellett volna.
Vágólapra másolva!

Egyre dagad az úszóbotrány, ahogy telik az idő egyre több és több mai és egykori úszó töri meg a csendet és ad hangot a véleményének Turi Györggyel és edzésmódszereivel kapcsolatban.

Ezúttal a rövid pályás világ- és Európa-bajnok, ifjúsági olimpiai bajnok Bernek Péter és édesanyja, Bernekné Asztalos Enikő exkluzív interjúban szólt hozzá a témához - írta meg a Blikk a Népszavára hivatkozva.

"Gyuri bácsinak két arca van, az uszodán kívüli és az, amikor beérsz a medencetérbe. Nincs rá jobb szó: átváltozik. Nyomdafestéket nem tűrő módon ordibált velem már 14-15 évesen." - mondta Bernek Péter volt edzőjével kapcsolatban. Forrás: MTI/Illyés Tibor

Bernek eddig egyik tanítványára való tekintettel nem akart nyilatkozni, de mélységesen felháborította az amit Turi György az apjával kapcsolatban mondott, hogy mindenáron olimpiai bajnokot akart faragni Bernek Péterből és szerinte rosszul fogadta, amikor Turi azt mondta neki, hogy sosem lesz az.

- nyilatkozta Bernek Péter.

"Gyuri bácsinak két arca van, az uszodán kívüli és az, amikor beérsz a medencetérbe. Nincs rá jobb szó: átváltozik. Nyomdafestéket nem tűrő módon ordibált velem már 14-15 évesen." - tette hozzá.

Bernekné Asztalos Enikő egy konkrét példát is felhozott Turi zsarnokságára:

- osztotta meg Bernek Péter édesanyja a történetet.

Bernek a Turival szemben felmerült szexuális zaklatásos vádakról azt meséli, hogy ő nem látta ennek nyomát, és ő is csak olvasta Dara Eszter sztoriját, ami őt is váratlanul érte.

Turi Györgyöt nem tartja végtelenül rossz embernek, de a sportolókkal nem úgy bánt, ahogy szerinte kellett volna.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről