A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Mindig csak konyakot lopott a dorogi férfi – videó

Vágólapra másolva!
Egy dorogi férfi rendszeresen lopott konyakot az egyik helyi boltból. Ezen kívül egy telephelyről is rendszeresen lopott.
Vágólapra másolva!

A férfi július 15-e és augusztus 9-e között tizenhatszor lopott ugyanabból a boltból 0,5 decis konyakot, összesen 7130 forint értékben. Mindegyik lopást felvette ugyanaz a kamera.

A bolti lopások előtt egy helyi telephelyről elektronikus vezérlőegységet és csőregiszteres központi fűtés egy regiszterét lopta el.

Tavaly júniusban ugyaninnen leszerelte a központi fűtést kiszolgáló 12 darab alumínium tokozott szekrény ajtaját, majd az összekötő kábeleket kivágta, illetve a késes megszakítókat kiszerelte, részben összetörte, a szekrények belső sinezését kivette. A vezetékeket lecsupaszította, a benne lévő rezet pedig ellopta.

Az ellopott tárgyak értéke 270 ezer forint, a rongálással pedig 650 ezer forint kárt okozott.

Ugyanerről a telephelyen betört két raktárba, az egyikből 98 ezer forint értékben vitt el bikakábelt, rézsodronyokat, hegesztőkábelt, a másik raktárból pedig 17.600 forint értékben szerszámokat lopott.

Az ügyészség lopással vádolja a férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre - írja a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!