A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Gázvezetéket szakított ki egy Baján bíróság elé állított, részeg sofőr

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
A Bajai Járási Ügyészség gyorsított eljárásban ittas járművezetés miatt bíróság elé állított egy férfit, aki november 30-án, egy Baja környéki községben nagyon részegen ült a volán mögé és az autójával az útról letérve egy ház gázvezetékét is kiszakította, majd egy oszlopnak ütközött.
Vágólapra másolva!

A vád szerint egy férfi november 30-án este egy Baja melletti községben részegen vezetett. Annyira sokat ivott, hogy nem volt képes egyenesben tartani az autót, és az egyébként egyenes vonalvezetésű útról letért a menetiránya szerinti bal oldalon lévő füves területre,

majd egy ház gázvezetékének ütközött, amit kiszakított.

Nem állt meg. Kitolatott és folytatta az útját, de nem sokáig,

mert nekiütközött a következő ház előtt álló villanyoszlopnak.

Az ütközés miatt az autó leállt, a férfi pedig kiszállt és hazasétált.

A bajai rendőrök a vezetői engedéllyel sem bíró, részeg sofőrt még aznap este elfogták és őrizetbe vették. A nyomozást lezárták és kezdeményezték a férfi bíróság elé állítását. A Bajai Járási Ügyészség december 3-án, az őrizet ideje alatt bíróság elé állította a férfit ittas járművezetés miatt.

A büntetett előéletű sofőr az ittas vezetést egy lopás miatt rá kiszabott felfüggesztett fogházbüntetés próbaideje alatt követte el.

A Bajai Járásbíróság a férfit 6 hónap fogházbüntetésre, valamint 4 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. Ezen kívül elrendelte a 7 hónap felfüggesztett fogház végrehajtását is. Az ítélet nem jogerős, mert a férfi és ügyvédje három munkanap gondolkodási időt kért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!