A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Éles fegyvert, rengeteg kábítószert és lőszert foglaltak le egy családi házban a rendőrök

Zalaegerszeg, házkutatás, fegyver
Vágólapra másolva!
Több mint egy kiló kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint egy maroklőfegyvert és 136 darab lőszert foglaltak le a zalaegerszegi rendőrök egy pölöskei családi házban.
Vágólapra másolva!
Forrás: police.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztály Lovas-Kutyás Alosztállyal együttműködve 2021. december 15-én délután házkutatást tartokttak Pölöskén, egy családi házban, ahol több mindent le is foglaltak.

Forrás: police.hu

A kutatás során a rendőrök kábítószerkereső kutya segítségével több nejlonzacskóban és üvegekben,

összesen 1197,95 gramm súlyú kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint egy éles maroklőfegyvert és 136 darab lőszert is találtak,

amiket lefoglaltak. A nyomozók az 54 éves német állampolgárságú férfit kábítószer birtoklása, továbbá lőfegyverrel, valamint lőszerrel visszaélés bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

A rendőrkapitányság munkatársai a fentiek mellett a helyszínen ismeretlen eredetű jövedéki termékekre is bukkantak, ezért értesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának munkatársait is.

Forrás: police.hu

A pénzügyőrök 37 kilogramm fogyasztási dohányt, 243 kilogramm cukorcefrét, csaknem 100 liter ismeretlen eredetű alkoholterméket és egy dohányvágó készüléket is lefoglaltak. A NAV munkatársai az ügyben költségvetési csalás és jövedéki törvénysértés miatt eljárást indítottak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!