A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Éveken keresztül verte és kényszerítette prostitúcióra fiatal barátnőjét egy budapesti férfi

Vágólapra másolva!
Rendszeresen brutálisan verte barátnőjét az a férfi, aki ellen most vádat emeltek. Volt, hogy eltört a lány ujja, máskor pedig megrepedt a szegycsontja. A veréseket akkor kapta, ha már nem akart prostituáltként dolgozni,k vagy nem keresett elég pénzt. A férfi a lány családját is fenyegette.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a 39 éves férfi 2016 márciusától élt együtt a fiatal nővel Budapesten, akit összeköltözésük után rávett arra, hogy prostituáltként dolgozzon.

A férfi nem csak eltartatta magát, de az előző élettársának, és a vele közös gyermekének a megélhetését is ebből a pénzből fedezte.

A nő kezdetben az utcán dolgozott a férfi szoros felügyelete mellett. Be kellett számolnia a férfinak a naponta megkeresett összegről, és a napi munkavégzését csak a férfi engedélyével fejezhette be.

A kuncsaftoktól kapott pénzt minden esetben oda kellett adnia, a férfi ebből nagyon jól élt.

Később már egy internetes dalon hirdette barátnője szexuális szolgáltatásait. Meghatározta neki, hogy naponta hány vendéget kell fogadnia, és mennyi pénzt kell megkeresnie. Ha ez nem történt meg, akkor azzal fenyegette, hogy nem ad neki enni, és nem engedi aludni, amíg az előírt pénzt meg nem keresi.

Egy idő után a lány mondta, hogy már nem bírja, és nem akar többet prostituáltként dolgozni. A férfi ekkor megfenyegette, azt mondta neki, hogy megveri őt is, és a családtagjait is, ezért a nő végül nem mert felhagyni a prostitúcióval.

Egy év múlva a férfi már rendszeresen verte a nőt. Az egyik verés olyan brutális volt, hogy az egyik szomszéd kihívta a rendőröket.

Ezután elköltöztek egy másik lakásba, ahol a bántalmazások folytatódtak. Az egyik verés közben, amikor a nő védekezett, eltörött az egyik ujja. Nem ez volt az első törése, korábban

egy étterem teraszán verte meg úgy, hogy megrepedt a szegycsontja.

A nő négy évig dolgozott prostituáltként, mielőtt minden kiderült, és a férfit elfogták.

A most is letartóztatásban lévő 39 éves férfit emberkereskedelemmel, kényszermunkával, kapcsolati erőszakkal és súlyos testi sértéssel vádolják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!