A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Halálos tűz Cegléden

tűz, tűzeset, kerepesi út, budapest, főtaxi, kerepesi, 8. kerület, tűzoltó, katasztrófavédelem, illusztráció
Vágólapra másolva!
Hétfőn reggel hat órakor riasztották a tűzoltókat, hogy egy kétszintes, száz négyzetméteres családi ház alsó szintjén lévő szoba gyulladt ki Cegléden, a Vas utcában, derül ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleményéből.
Vágólapra másolva!

A riasztást követően perceken belül három járművel tizenegy tűzoltó érkezett a helyszínre. Ekkor már csak kisebb tűz volt a huszonöt négyzetméteres szobában, ahol az ágy, bútorok és egyéb berendezési tárgyak égtek; az egységek rövid idő alatt eloltották a lángokat. A tűzzel érintett szobában az ágy mellett, a földön fekve egy idős embert találtak a tűzoltók, akinek az életét a gyors beavatkozás ellenére sem lehetett már megmenteni.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és a körülményeit. A hideg időben megemelkedik a lakástüzek, melléképülettüzek száma, a hasonló esetek elkerülése érdekében érdemes egy füstérzékelőt vásárolni otthonra, és jobban figyelni egyedül élő rokonainkra, ismerőseinkre, szomszédjainkra - zárul a közlemény.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!