Karácsony előtt égett porig álmai háza egy pécsi férfinak

illusztráció, tűzoltóság, tűz Panoramic,Firefighters,Using,Twirl,Water,Fog,Type,Fire,Extinguisher,To insurance,spread out,bomb blast,emergency,danger,nighttime,firef
Panoramic firefighters using Twirl water fog type fire extinguisher to fighting with the fire flame from oil to control fire not to spreading out. Firefighter and industrial safety concept.
Vágólapra másolva!
Elektromos zárlat miatt égett ki a pécsi férfi otthona karácsony előtt - tudta meg a Ripost.
Vágólapra másolva!

Karácsony előtt mindenét elvesztette egy pécsi férfi egy elektromos zárlat okozta tűz miatt. Csaba 2018-ban vásárolt, pécsbányai angol mobilháza porig éget.

„December 11-én 11 óra körül indultam el otthonról, majd 6 perccel később már hívtak is a szomszédok, hogy ég a házam. Azt hittem, csak viccelnek, de kiderült, hogy nem, teljesen komolyan beszélnek.

pár perccel később a tűzoltók is odaértek és elkezdték oltani a tüzet. Borzalmas látvány volt, végignéztem, ahogy három év munkája egy pillanat alatt odalesz – mesélte Csaba a lapnak.

(A leégett házról készült fotókat itt nézheti meg!)

A férfi háza porig égett a tűzben. A ruháitól kezdve a mindennapos használati eszközökön át mindenét elvesztette. Története azóta bejárta a közösségi oldalakat és rengeteg ember döntött úgy, segít Csabának, aki

nem kötött időben biztosítást a házra, így nem kap kártérítést sem.

mind anyagiakban, mind használati tárgyakban. Nem lehetek elég hálás, sokaknak nem is tudom megköszönni, amit értem tettek" – mondta Csaba.

A férfi most idős beteg szüleinél húzza meg magát egy kis szobában,

de nem adja fel a reményt, hogy egyszer újjáépíti a házát.

„Ez a ház volt az álmom és nem hagyom elveszni. Pár barátommal beszéltük is, hogy segíteni fognak újra felépíteni. Én egész életemben itt szeretnék élni.

Tudom, hogy egyszer újra itt fogok élni és ezért mindent meg is fogok tenni" – mondta bizakodva Csaba.

(A címlapi kép illusztráció)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!