Megtámadta volt feleségét egy mezőkeresztesi férfi

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Felfüggesztett börtön várhat arra a garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádolt, 53 éves férfira, aki idén nyáron Mezőkeresztesen egy áruház előtt rátámadt volt feleségére, és azzal fenyegette, hogy megöli.
Vágólapra másolva!

A férfi július második felében egy reggel részegen egy mezőkeresztesi élelmiszer áruház meglátta a tőle 4 éve elvált feleségét, aki az autójában ült. Odament, és a lehúzott ablakon keresztül váratlanul benyúlt. Egyik kezével

megragadta a nő haját, elkezdte húzni, rángatni, míg a másikkal megszorította az állkapocscsontját és megfenyegette,

hogy "ne találkozzanak egymással négyszemközt, mert megöli",miközben a még házasságuk alatt "elszenvedett" sérelmeit is a fejéhez vágta.

A nő megpróbált segítségért kiabálni, de a férfi tenyerével befogta a száját, miközben a nő folyamatosan dudált.

A férfi agresszív viselkedésének az vetett véget, hogy többen felfigyeltek a hangjelzésre, odamentek az autóhoz és rászóltak a támadóra.

Az asszony a bántalmazás miatt vérömlennyel járó, könnyebb sérüléseket szenvedett, ami miatt a férfival szemben hatályos magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a büntetett előéletű férfival szemben felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását javasolja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!