A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rendszeresen verte, éheztette és szexuálisan zaklatta négyéves nevelt fiát egy hódmezővásárhelyi férfi

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Borzalmas körülmények között, koszban kellett élnie egy négyéves kisfiúnak Hódmezővásárhelyen az anyjával, és annak párjával. Teljesen elhanyagolták, amikor beteg lett, orvoshoz sem vitték. A férfi a gyereket rendszeresen verte, aztán már szexuálisan is zaklatta.
Vágólapra másolva!

A férfi és élettársa közösen nevelték a nő előző kapcsolatából született fiát, aki 2017 és 2018 között teljesen elhanyagolták.

Rendszertelenül adtak a négyéves gyereknek enni, és amikor adtak, akkor is csak keveset, a lakásban pedig, ahol laktak óriási volt kosz.

Amikor a gyerek beteg lett, a családgondozó felhívása ellenére sem vitték orvoshoz. Végül a gyermekvédelmi szakszolgálat jelzése alapján, rendőri segítséggel került kórházba.

A vádirati szerint a férfi rendszeresen ütötte a gyereket, és amikor a nő nem volt otthon, szexuálisan is zaklatta.

A férfit elfogták, és letartóztatták. Ugyan ez ellen fellebbezett, de azt elutasítottak, az indoklás szerint azért, mert akár hosszú évekre is börtönbe kerülhet, így pedig nagy az esélye annak, hogy ha szabadon engedik megszökik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!