Ügyvédje szerint felfüggesztett börtönbüntetést kaphat L.L. Junior volt élettársa

LL Junior kisfiára emlékeznek a baleset helyszínén
Vágólapra másolva!
Közel két év után lezárult a nyomozás L.L. Junior kisfiának ügyében, az édesanya ellen gondatlan emberölés miatt emeltek vádat. Ügyvédje abban bízik, hogy ügyfelének nem kell börtönbe mennie - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior kisfia, a hároméves Dávidka még 2019-ben az édesanyjával és barátaikkal sétált, amikor a tilos jelzés ellenére kiszaladt az útra, és egy autó halálra gázolta. A rendőrség közel két évig nyomozott az ügyben, melyben a zenész volt élettársa, a kisfiú édesanyja volt a gyanúsított. Az ügy lezárult, s vádemelési javaslattal az ügyészségre került. Az édesanyát gondatlan emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt többször is kihallgatták, jelenleg az ügyészségen múlik, vádat emelnek-e ellene.

"Ügyfelem nincs jól, de stabil az állapota. Péntekig beadunk egy indítványt, kérve az eljárás megszüntetését. A nyomozás során egy helyszínbejárás volt, amely érzelmileg nehéz volt ügyfelemnek, de mivel nem jött el minden tanú, így ismételni kellett volna, ám ez nem történt meg.

– árulta el a Blikknek a nő ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor.

L.L. Junior kisfiára emlékeznek a baleset helyszínén Fotó: Hirling Bálint - Origo

A jogi képviselője a Blikknek elárulta, az asszony próbálja feldolgozni kisfia elvesztését. Családja segíti, támogatja, valamint tartja a kapcsolatot más gyászoló szülőkkel is. Keresték őt is, de nem akart nyilatkozni, egyik barátja azonban elmondta a Blikknek, nehezen viseli az eljárást.

"Mást nem tud tenni, várja a hatóság döntését. Mindezt méltósággal, emelt fővel, mert Lacika miatt tartania kell magát" – mondta az ismerős.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!