A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy nap alatt elfogták az emberrablókat a magyar rendőrök - videó

emberrablás, rendőrség, Pest megye, Penc
Vágólapra másolva!
A Pest megyei nyomozók egy nap alatt elfogták azt a három férfit, akik megverték, fogva tartották, majd autója eladására kényszerítették áldozatukat - írja a Police.hu.
Vágólapra másolva!

A 31 éves, egy korábbi balesetben megsérült férfi, miután megszabadult támadóitól, január 24-én egy ismerőse bevitte a rendőrségre.

A férfi elmondta, hogy aznap reggel egy férfivel volt találkozója egy penci címen. Miután odaért kiderült, hogy csak odacsalták, hárman vártak rá.

Egyikük kiütötte, majd két társával ütötték, rúgták, ahol érték, és

addig nem voltak hajlandóak elengedni, amíg a több millió forintos autója átruházásáról szóló szerződést alá nem írta.

Emberrablás, rendőrség, Pest megye, Penc Forrás: police.hu

Elvették slusszkulcsát, forgalmi engedélyét, majd elhajtottak az autóval, őt pedig kitették a sződligeti vasútállomáson, ám másnapra további követelést fogalmaztak meg: 10 millió forintról.

Részletesebben akkor nem volt lehetőség kihallgatni, mert kórházba kellett vitetni. Ellátásakor kiderült, könnyű sérülésekkel megúszta a fejétől a bokájáig elszenvedett rúgásokat és ökölcsapásokat.

A Pest megyei detektívek azonnal megkezdték a támadók azonosítását, felkutatását.

Még be sem sötétedett, amikor a háromtagú csapat főszereplőjét, az áldozattal korábban üzleti vitába keveredett, 39 éves D. Gábort autószerelő műhelyében elfogták.

Két társa, a 27 éves Sz. Patrik és a 29 éves A. Richárd - tudomást szerezve arról, keresik őket - néhány órával később jelentkezett a rendőrségen.

Kihallgatásukon mindhárman úgy nyilatkoztak:

Az őrizetbe vett három férfi ellen emberrablás, valamint testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatásukat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!