Kovács Zoltán: A baloldal zűrzavarba sodorná hazánkat

KOVÁCS Zoltán
Budapest, 2021. október 19. Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára az október 23-i ünnepi programokról tartott sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2021. október 19-én. MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Az ellenzéki koalíció csak zűrzavarba sodorná hazánkat, a közös kampányon belüli források ugyanis már most mély ellentétekre panaszkodnak - írta Kovács Zoltán a norvég Aftenposten című lapban megjelent cikkében. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint a lap a magyar választási rendszert is megsértette. 
Vágólapra másolva!

A választások közeledtével a magyar kormánnyal szemben kritikus nemzetközi médiumok egyre többször ferdítik el az igazságot. Az Aftenposten mostani cikke nemcsak Orbán Viktort, hanem nemzeti jelképünket és választási rendszerünket is megszégyeníti - írta legújabb bejegyzésében Kovács Zoltán.

Az Aftenposten oldalán megjelent véleménycikkében kifejtette, hogy Orbán Viktor és kormánya előre vitte az országot, és a magyarok érdekében valódi eredményeket ért el.


Mégis hogy lenne képes ez a Patyomkin-koalíció egy országot irányítani, mikor úgy tűnik, egy megfelelő, tisztességes jelölt kiválasztása és egy választási kampány lefolytatása sem sikerül nekik? - tette fel a kérdést Kovács Zoltán.

Szintén megfontolandó kérdés: az Aftenposten több mint egymillió eurós állami támogatásban részesül. Mit mond ez a norvégiai médiaszabadságról? Ezeket az állami forrásokat vajon arra kell költeni, hogy egy EU-tagállam demokratikusan megválasztott vezetőjét támadják? - olvasható a cikkben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!