Most már biztos: Jakab Pétert a felesége kirakta otthonról

Jakab Péter
Vágólapra másolva!
Már a jegygyűrűjét sem hordja Jakab Péter, írta meg a Blikk. A Jobbik elnöke az ATV reggeli műsorának vendége volt a napokban, ekkor már nem viselte az ékszert. Jakab novemberben keveredett botrányba, amikor kiderült, hogy rendszeresen töltötte az éjszakát kabinetfőnöke, Molnár Enikő lakásában, és arról jelentek meg hírek, hogy több van köztük egyszerű munkakapcsoltnál. Jakab felesége év elején Facebook-oldalán nyilvánosan is közölte, hogy immár egyedülálló, információk szerint a pártelnök már a Szentestét sem töltötte családjával.
Vágólapra másolva!

Novemberben robbant a botrány Jakab Péter körül, amikor kiderült, hogy a nős, háromgyerekes pártelnök rendszeresen tölti az éjszakát kabinetfőnöke, Molnár Enikő lakásában, és információk szerint több van köztük, mint munkakapcsolat. A Bors felvételeket is készített arról, ahogy reggel együtt távoznak a lakásból, és arról is, ahogy este

Jakab tárt karokkal fut Molnár Enikő felé.

Jakab ekkor tagadta, hogy Molnár Enikővel együtt élnének, és perrel fenyegetőzött, még az után is, hogy lebukott, hogy – Molnár Enikő állításával ellentétben – megint kabinetfőnöke lakásában időzött. Azt mondta, dolgozni szoktak a lakásban, akár éjszaka is.

Kínos magyarázkodásba kezdett Facebook-oldalán is, ahol azt írta, hogy a nővel baráti a viszonyuk, hiszen régóta együtt dolgoznak.

Advent első vasárnapján még egy képet is közzétett hivatalos Facebook-oldalán a pártelnök, melyen feleségével és gyerekeivel látható, bizonygatva, hogy teljes a béke közte és felesége között.

Ezt azonban éppen a felesége cáfolta.

Az év elején ugyanis Jakab felesége nyilvánosan azt közölte, hogy immár egyedülálló. Facebook-oldalán egyedülállóra változtatta családi állapotát.

Jakab felesége egyedülállóra változtatta családi állapotát. Forrás: Origo

Sőt, a Ripost úgy értesült, hogy már a karácsonyt sem töltötte családjával Jakab, mert felesége, három közös gyerekük édesanyja ugyanis a jól ismert okok miatt arra kérte a férjét, hogy kerülje el messze a családi otthont.

Jobbikos körök úgy tudják, hogy az ünnepeket Jakab már kabinetfőnökével, a „mamuszos kabinetfőnökként" ismertté vált Molnár Enikővel töltötte, kettesben.

Néhány nappal ezelőtt pedig már úgy jelent meg az ATV reggeli műsorában Jakab, hogy nem viselte a jegygyűrűjét, a jelek szerint felesége véglegesen megelégelte ügyeit.

Jakab az ATV reggeli műsorában már nem viselte jegygyűrűjét. Forrás: Origo

A Blikk megkereste a pártelnököt, hogy megkérdezze, miért nem hordja karikagyűrűjét, amire Jakab szűkszavúan csak annyit felelt:

Jakab és kabinetfőnökének kapcsolata a párton belül is feszültséget okozott. Ahogy arról az Origo is beszámolt, a Jobbik újpesti alapszervezete etikai vizsgálatot kezdeményezett Jakab Péter és Molnár Enikő ellen.

Az eljárást megindító dokumentum szerint a pártban már egy éve tudnak róla, hogy a pártelnök és kabinetfőnöke élettársi kapcsolatot tart fenn.

Egy olyan lakásban, amit a gyanú szerint a párt bérel nekik.

Ezek alapján Jakab Péter már hónapok óta kettős életet élt.

Miközben nyilatkozataiban gyakran beszélt arról, mennyire fontos neki a családja és közösségi oldalán rendszeresen posztolt a gyerekeivel, addig a „munkalakáson” éjszakákat töltött Molnár Enikő társaságában.

Jakab kétszínűsége egyébként már máskor is megmutatkozott.

Kiderült például, hogy bár folyamatosan kritizálja az Orbán-kormányt, a kormány intézkedéseiből ő maga is hasznot húz. Miskolci házuk vásárlásakor ugyanis ő is felvette a CSOK-ot.

De akkor is kiderült, hogy a munkásokért gyakran aggódó, a „melósokat” gyakran emlegető pártelnök nem az, akinek mutatni próbálja magát, amikor egy építkezésen, éppen egy, a munkáját végző munkással kezdett ordibálni, és szokása szerint perrel fenyegette meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!