Nyolc hónapja képtelen elválni a felesége Fekete Dávidtól

fekete dávid, bűnügy, gyanúsított, blur, arc nélkül
Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Közel nyolc hónapja húzódik Fekete Dávid és felesége, Regina válópere. A háromgyermekes anyuka tavaly tavasszal adta be a kereteset, miután az egykori megasztáros énekes félrelépéssel vádolta meg. Majd májusban kiderült, a férjét közel százmillió forint összegű kárt okozó csalással gyanúsították meg, a rendőrök őrizetbe vették, azóta is letartóztatásban van.
Vágólapra másolva!

Regina bár időközben új társat talált, jogilag még egy jó ideig Dávid neje marad, mert egyelőre nem mondták ki a felek válását.

– Folyamatban van az ügy, mindenképpen egy olyan megállapodásra törekszünk, amelyet mindkét fél el tud fogadni és be is tud tartani – válaszolta a Blikk megkeresésére az asszony ügyvédje, dr. Pikali Petra, aki részletekbe nem akart belemenni.

Fekete Dávid Forrás: tv2

Regina két kisebbik gyermekének, a nemrég a második születésnapjukat ünneplő ikreknek Fekete Dávid az apjuk, aki nagy valószínűséggel még jó ideig rács mögött marad, így a gyerekek nevelése és ellátása a nőre marad. Gyerektartást ugyan a válóper lezárásakor meghatároz a bíróság, nincs sok esély arra, hogy férje képes lesz ezt kifizetni. Ám a jelenlegi szabályozás szerint ha az énekes nem tudja rendezni az összeget, három hónapos elmaradás után az állam az édesanya segítségére siet, s a későbbiekben behajthatják ezt a pénzt az apától.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!