A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Több száz milliós drogfogás egy apró nógrádi községben - videó

Vágólapra másolva!
A Nógrád megyei rendőrök több mint félmázsa, több száz millió forint értékű kábítószert foglaltak le egy 52 éves férfi és társa lakásán, ezzel megakadályozva annak forgalomba hozatalát.
Vágólapra másolva!

A Pásztói Rendőrkapitányság 2021. augusztus 24-én rendelt el nyomozást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt, mivel felmerült a gyanú, hogy egy 52 éves szurdokpüspöki férfi és 19 éves fia a településen és annak környékén kábítószert árult. A felderítés során január 25-én a rendőrök megjelentek a két férfi ingatlanában, ahol házkutatást tartottak.

A lakás pincéjében és padlásán több zsákban és más csomagoló anyagban összekészítve több mint 55 kg különböző fajtájú és különböző módon tárolt kábítószert találtak.

44 kg marihuánát, 8,3 kg kokaint, továbbá 2,7 kg ketamint foglaltak le.

A nyomozók a házban további kábítószer fogyasztásához és kereskedelemhez szükséges eszközöket, növényi őrlőt, mérleget, valamint fóliázó készüléket is találtak, amelyeket szintén lefoglaltak.

A hatóság tagjai elfogták és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították a két férfit. Mindkettejüket őrizetbe vették, és kezdeményezték az apa letartóztatását.

Vagyonvisszaszerzés keretében a gyanúsítottaktól a rendőrök több millió forint értékben gépkocsikat, motorkerékpárt, egyéb vagyontárgyakat, valamint készpénzt foglaltak le.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!