A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elgázoltak egy kisgyereket elektromos rollerrel Nyíregyházán - videó

Vágólapra másolva!
Az ételfutárként dolgozó férfi egy éve Nyíregyháza központjában, elektromos rollerével ment a belvárosban ott, ahol azt tilos használni. Ugyanekkor sétált a téren az ételfutárral szemben egy babakocsit toló anya az ötéves kislányával úgy, hogy a kislány két méterre ment az anyukája mellett. A rolleres kikerülhette volna a sétálókat, ennek ellenére köztük próbált fékezés nélkül áthajtani. Ekkor gázolta el a kislányt.
Vágólapra másolva!

A gázolás erejét jól mutatja, hogy a kislány két méterre lökte el a rollerével. A kislánynak a feje és a dereka is megsérült. Az ételfutár is felborult a rollerrel, de felállt, és anélkül hajtott el, hogy megnézte volna, hogy a gyerekkel mi történt. A gázolást az egyik kamera felvette.

Az anya a közelben lévő rendőröknek elmesélte, hogy mi történt, aztán mentőt hívtak, akik a kislányt kórházba vitték.

Az ételfutár nem sokkal később visszament, és a rendőröknek elmondta, hogy ő okozta a balesetet.

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indult ellene eljárás.

Mivel büntetlen előéletű, és a kislány anyja is szeretné bírósági eljáráson kívül elintézni az ügyet, a közlekedési ügyész elrendelte a közvetítést a felek között. Ez azt jelenti, hogy hat hónapig az eljárás fel lesz függesztve, melynek során a felek a közvetítő előtt köthetnek megállapodást a bűncselekménnyel okozott sérelem jóvátételéről. Ha a megállapodást az ügyészség jóváhagyja, akkor várható az eljárás megszüntetése.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!