A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Sütőpornak hazudta a kábítószert, míg társa a vécén próbálta lehúzni a marihuánát - videó

kábítószer, Óbuda
Vágólapra másolva!
Betöréshez riasztották a rendőröket, de a helyszínen nem voltak rablók, de a lakásban több helyen is kábítószert találtak - tudatta a police.hu.
Vágólapra másolva!

Betörésről érkezett bejelentés 2021. december 15-én a késő esti órákban Óbudáról a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol betörők ugyan nem voltak, de a lakásban különböző kábítószergyanús anyagokat és az adagolásukhoz használt eszközöket találtak.

A lakást bérlő 33 éves nő először megpróbálta elhitetni, hogy csak sütőporról van szó,

de miután egyre több minden került elő, beismerte, hogy a több mint két kilogramm növényi anyag és 135 gramm egyéb kábítószer - feltehetően kokain - a barátjáé.

A házkutatás során talált kábítószer Forrás: police.hu

A nyomozás során szakértő vizsgálja a lefoglalt kábítószergyanús-anyagokat. A III. Kerületi Rendőrkapitányságon a nőt kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság december 18-án elrendelt.

Az említett barát felkutatásához a BRFK Bűnügyi Főosztály Célkörözési Osztály segítségére volt szükség. A 44 éves férfit a BRFK Bűnügyi Főosztály Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival VIII. kerületi lakásán fogták el 2022. február 2-án.

A rendőrök érkezésekor a férfi a vécén próbálta lehúzni a marihuánát.

A férfi a vécén próbálta lehúzni a marihuánát. Forrás: police.hu

A lakás átkutatásakor a fővárosi rendőrök több mint három kilogramm növényi eredetű anyagot, és több mint 500 gramm - közel másfélmillió forint értékű - marihuánát, a csomagoláshoz használt eszközöket, és mintegy 900 ezer forintot foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságán a férfit kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!