A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Deutsch Tamás: A magyar baloldal EP-képviselői tartózkodjanak a hazugságoktól!

Cseh Katalin
Budapest, 2019. május 26. Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője (b) és Donáth Anna Júlia, a párt alelnöke, mandátumot szerző képviselők a Momentum Mozgalom eredményváró rendezvényén a Dürer Rendezvényházban az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője felszólította a magyar baloldal európai parlamenti képviselőit, tartózkodjanak a hazugságoktól, ne veszélyeztessék magyarok millióinak biztonságát felelőtlen nyilatkozataikkal.
Vágólapra másolva!

A politikus hétfőn az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában emlékeztetett, hogy a héten lesz az április 3-ai országgyűlési választás előtti utolsó európai parlamenti plenáris ülésszak Strasbourgban.

- mondta Deutsch Tamás, aki hozzátette:

Ezen a héten is arra készülnek a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal EP-képviselői - "Dobrevék, Ujhelyiék, Cseh Katalinék" -, hogy úgy támadják, rágalmazzák Magyarországot, "ahogy csak a csövön kifér".

Hazánk szomszédságában azonban háború dúl.

- jelentette ki a fideszes EP-képviselő. Ebben a veszélyekkel terhes időben a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal EP-képviselői minden hazugsággal magyarok százezreinek ártanak - tette hozzá.

A Magyarországgal szembeni parlamenti kirohanásaik, a nyilvánvaló hazugságaik, dezinformációik és rágalmaik terjesztése, Magyarország háborúba sodródását kockáztató kezdeményezéseik, hazánk energiabiztonságát fenyegető javaslataik magyarok millióinak biztonságát veszélyeztetik - mondta.

- fogalmazott, hozzátéve: választási kampányhajrá ide, választási kampányhajrá oda, a hazugságaikkal és az összevissza kijelentéseikkel ne veszélyeztessék a magyarok békéjét és biztonságát.

- mondta, arra kérve őket, hogy ne öntsék az olajat a tűzre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!