Kábítószer előállításával dicsekszik a Jobbik-alelnök fia a TikTokon - videó

oltásellenes, baloldal, Országgyűlés, Potocskáné Kőrösi Anita
Budapest, 2021. március 17. Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik vezérszónoka felszólal a településtervezéssel összefüggő egyes törvények módosításáról szóló javaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 17-én. MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Potocskáné Kőrösi Anita, siófoki képviselőnő fiának láthatóan nem tesz túl jót a fővárosi egyedüllét, hiszen nemrégiben egy oszlop eltulajdonításával, most pedig "met", azaz metanfetamin előállításával dicsekedett a közösségi oldalán - írja a Kontra.
Vágólapra másolva!

Korábban a Jobbik-alelnök Potocskáné Kőrösi Anita Budapesten tartózkodó fia egy fővárosi közterület megrongálásával dicsekedett a TikTok-oldalán. A Kontra birtokába került mostani videó pedig arról tanúskodik, hogy a magát a családanyák gyöngyének beállítani szándékozó politikus csemetéje kábítószer előállítását tervezgeti, illetve ezzel henceg a közösségi oldalán.

Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik vezérszónoka Forrás: MTI/Soós Lajos

Mindannyian voltunk kamaszok, és ma már sokan tudjuk azt is, hogy az ember nem mindig hibáztatható a gyermeke butaságaiért. De azért az mindenképp elgondolkodtató, amikor magát a családanyák gyöngyének beállítani szándékozó országgyűlési képviselő felnőtt gyermeke azzal dicsekszik a TikTokon, hogy metafetamint igyekszik „főzni". Lehet nem tesz jót a kamasznak a fővárosi egyedüllét?

Mi az a metanfetamin?

A metamfetamin egy illegális drog, ami ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a kokain vagy a többi kemény utcai drog.

Számos beceneve van – feta, ice, met vagy a leggyakoribb, a speed.

Ez egy veszélyes és erős kémiai anyag, és mint minden drog, méreg, amely először élénkítőszerként hat, majd módszeresen tönkreteszi a testet. Így fogyasztása súlyos egészségügyi problémákkal – emlékezetkieséssel, agresszióval, pszichotikus viselkedéssel, de súlyosabb esetben akár szív- és agykárosodással is – jár.

A mettől nagyon könnyen függővé lehet válni. A drog felemészti a test erőforrásait, és olyan pusztító sóvárgást alakít ki, amelyet csak még több drog fogyasztásával lehet enyhíteni.

A kristálymet hatása koncentrált, és sok fogyasztója arról számolt be, hogy már az első használat után függővé vált tőle.

Potocskáné Kőrösi Anita jobbikos országgyűlési képviselő fia rendszeresen egy V. kerületi Nádor utcai lakásból jelentkezik be közösségi oldalain,

véletlenül pont arról a környékről, ahol az édesanyjának biztosít közpénzből lakást az Országgyűlés Hivatala.

Ráadásul nem is kevés pénzbe kerül Potocskáné budapesti lakhatása az adófizetőknek: havi 345 ezer forintból fizetik számára a bérleményt. A posztok alapján azonban komolyan elmerengtünk azon, hogy egészen véletlenül nem a képviselőnő fia használja-e a közpénzből fenntartott belvárosi lakást.

Ha ehhez hozzáadjuk, hogy a jobbikos nő fia feltehetően ebben a lakásban készült előállítani a drogot, akkor az több kérdést is felvethet.

Forrás: TikTok

Potocskáné gyermeke a Kontra információi szerint a középiskola elvégzése után nem tanult tovább, és jelenleg egy Váci utcai ruhaboltban dolgozik, ami gyalog pár perc alatt elérhető a Nádor utcából.

A pesti magány azonban láthatóan nem tesz jót a Jobbik-alelnök fiának, hiszen nemrégiben egy közterületi oszlop eltulajdonításával dicsekedett, most pedig kábítószer előállításával. Lehet jobb lenne, ha közelebb lenne a szüleihez és azok siófoki lakásához.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről