Magyarországnak tapasztalt vezetőre van szüksége

Vágólapra másolva!
Hollik István országgyűlési képviselő, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Heti TV Pirkadat című műsorában beszélt az orosz-ukrán háború kapcsán a választásról, de szóba került az Európai Unió, valamint az Európai Néppárt is.
Vágólapra másolva!

A politikus arra a kérdésre, hogy a háború mennyire írja át a kampányt, úgy felelt, az embereket természetesen foglalkoztatja a konfliktus, de a magyarok azt szeretnék, ha az ország kimaradna a háborúból. Ezt az álláspontot képviseli a magyar kormány is. Semmilyen módon nem szabad belesodródnia Magyarországnak a háborúba, a kormány álláspontja egyértelmű a további szankciók elutasításában is, mert ez szembemegy az ország és az Európai Közösség érdekeivel is. Ugyanakkor Magyarország minden eszközzel segíti a menekülteket.

A kormány az elmúlt harminc év legnagyobb humanitárius segélycsomagját állította össze. Hihetetlen erőfeszítéseket tesz a kormány, a segélyszervezetek, a vállalkozások és a magánszemélyek, ami megmutatja, hogy Magyarországra, a magyar emberekre lehet számítani. De természetesen nem mindegy, hogy április 3. után ki lesz az ország kormányfője. Hollik István kijelentette, csak akkor lesz az ország biztonságban, csak akkor lesz fejlődés, ha az emberek egy megbízható, tapasztalt vezető kezébe adják a kormányrudat. Nem lehet, hogy olyan ember vezesse a kormányt, aki összevissza nyilatkozik, aki egyik napról a másikra megcáfolja előző gondolatait.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!