Néhány százan voltak a Gyurcsány-Márki-Zay-féle tüntetésen

Ukrán válság, 2022, Magyarország, Budapest, tüntetés az orosz nagykövetség épülete előtt, Andrássy út, tüntetés, Ukrajna, Márki-Zay Péter
Vágólapra másolva!
A Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal kormányellenes tüntetést szervezett az MTVA Kunigunda utcai székháza elé. A helyszínen mindössze néhány százan, az online térben is mindössze egy-két ezren voltak kíváncsiak Gyurcsány jelöltjére, Márki-Zayra, akit Jézushoz hasonlítottak - számolt be a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Az MTVA előtt kínosan kevés ember előtt tartott baloldali tüntetésen Lukácsi Katalin úgy konferálta fel Márki-Zay Pétert, hogy olyan, mint Jézus Krisztus a Passióban, minden teher rá hárul.

Márki-Zay Péter Fotó: Csudai Sándor - Origo

Hazugságnak nevezte, hogy ő magyar katonák és fegyverek küldéséről beszélt, pedig azt az általa igencsak kedvelt Gulyás Márton műsorában jelentette ki.

Ismét agymosottakról beszélt a kormánypárti szavazók kapcsán, majd ismét tagadta, hogy megsértette az időseket, a nőket és más társadalmi csoportokat, illetve hogy a rezsicsökkentést és a gyermekvédelmi törvényt eltörölnék, annak ellenére, hogy a saját vasárnapi online műsorában, illetve kampányrendezvényein mondta.

Felszólalt több baloldali politikus között a magának diplomát hazudó momentumos Hajnal Miklós és a Gyurcsány-párti Varju László is, aki legutóbb verekedett az MTVA-székházban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!