Potocskáné közel 3 milliós dominikai tanulmányútra fizette be fiát

POTOCSKÁNÉ KŐRÖSI Anita ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ beszél felirat felszólal FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré politikus politikusnő SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY
Budapest, 2021. december 1. Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik vezérszónoka felszólal a tengerészek képzéséről, képesítéséről és az őrszolgálat ellátásáról szóló 1978-as nemzetközi egyezmény módosításait célzó javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 1-jén. MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Potocskáné Kőrösi Anita fia feltehetőleg egy közel 3 milliós dominikai cserediákprogramon vett részt. A Jobbik-alelnök fia többször is közölt részleteket a 10 hónapos kiruccanásról a TikTok-oldalán. A fiatalember egyébként legutóbb egy utcai oszlop eltávolításával, majd kábítószer előállításával dicsekedett TikTok-oldalán.
Vágólapra másolva!

Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik alelnöke és országgyűlési képviselőjelöltje egy közel 3 millió forintos cserediákprogramra fizette be a gyerekét - értesült a Kontra.hu. Erről tanúskodik legalábbis a Jobbik-alelnök fiának közösségi oldala, ahol egy kérdésre, hogy „Mesélj, milyen volt Dominikán", elmondja, hogy

Forrás: Kontra

A Kontra utánanézett, hogy milyen lehetőségei vannak annak a tehetős szülőnek, aki éppen a festői karib-tengeri országba akarja küldeni tanulni a gyermekét.

Az AFS Nemzetközi Cserediák Alapítvány oldalán nagy betűkkel hirdetik a „Középiskolai tanév Dominikán" című cserediákprogramot, melynek keretében a nebuló egy teljes tanévet tölt a célországban. Ez 10 hónapot jelent, mely idő alatt egy ottani középiskolába jár, valamint egy fogadó családnál lakik. Az ígéretesnek hangzó tanulmány költsége 2.990.000 forint, ami jól mutatja, hogy nem minden szülő engedheti meg magának, hogy egy dominikai középiskolába járassa a gyermekét.

Botrányok

Mint arról korábban beszámoltunk, Potocskáné Kőrösi Anita Budapesten tartózkodó fia egy fővárosi közterület megrongálásával dicsekedett a TikTok-oldalán. A Kontra birtokába került videó pedig arról tanúskodik, hogy a magát a családanyák gyöngyének beállítani szándékozó politikus csemetéje kábítószer előállítását tervezgeti, illetve ezzel henceg a közösségi oldalán.

Potocskáné Kőrösi Anita jobbikos országgyűlési képviselő fia rendszeresen egy V. kerületi Nádor utcai lakásból jelentkezik be közösségi oldalain, véletlenül pont arról a környékről, ahol az édesanyjának biztosít közpénzből lakást az Országgyűlés Hivatala.

Ráadásul nem is kevés pénzbe kerül Potocskáné budapesti lakhatása az adófizetőknek: havi 345 ezer forintból fizetik számára a bérleményt. A posztok alapján azonban komolyan elmerengtünk azon, hogy egészen véletlenül nem a képviselőnő fia használja-e a közpénzből fenntartott belvárosi lakást.

Elképesztő kétszínűség

Írtunk arról is, hogy Potocskáné Kőrösi Anita mindent elkövet annak érdekében, hogy eladja magáról az egyszerű, hétköznapi vidéki nő képét. Mégis időről időre lebukik, hogy titkon azért szeret luxuskörülmények között élni - írja a Kontra.hu. Korábban az Origo is beszámolt róla, hogy a belvárosi Nádor utcában bérel magának lakást az Országgyűlés által biztosított lakhatási támogatásból havonta 345 ezer forintért, a lakásban azonban valószínűleg a fia lakik - legalábbis a fia által posztolt képek szerint pont ugyanaz a kilátás a lakásából, mint amiket Potocskáné posztolt onnan.

Miközben a politikus tüntetőleg egy siófoki panellakásból posztol fotókat, hogy elhitesse magáról, hogy szerényebb körülmények között él, addig egy kétszintes, új építésű családi ház várja, hogy a Potocska család beköltözzön.

A jobbikos képviselőnő a jövő évi választás előtt nem tervezi birtokba venni a házat, mivel ezzel elronthatnák a hétköznapi, vidéki nő imázsát, amelyet hónapok óta igyekeznek festeni róla.

A cél ezzel a főként Siófokon élő, baloldali érzelmű lakók átverése, és támogatásuk elnyerése lehet.


Időközben a jobbikos politikus férje, már az új házuk címén is hirdeti az autószerelő-vállalkozását, így jó eséllyel már minden közművet kiépítettek az ingatlanon.

A gond természetesen nem az, hogy a jobbikos képviselőnő és családja családi házba tervez költözni, hanem az a képmutatás, hogy mindeközben tollfosztással és a rozsdás korlátú panelből posztolással igyekszik magáról az „egyszerű, szegény vidéki nő" látszatát kelteni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről