Egy szem extasy okozta egy debreceni lány halálát - videó

A debreceni rendőrök összehangolt akció keretein belül fogták el a dílert, akitől egy fiatal lány extasyt vett és meghalt
A debreceni rendőrök összehangolt akció keretein belül fogták el a dílert, akitől egy fiatal lány extasyt vett és meghalt
Vágólapra másolva!
A debreceni rendőrök összehangolt akcióban fogták el azt a 18 éves dílert, akitől egy 17 éves lány extasyt vett és meghalt.
Vágólapra másolva!

Március 11-én azzal hívták a rendőrséget az egyik debreceni kórházból, hogy egy fiatal lány életéért küzdenek, aki a vizsgálatok alapján kábítószertől lett rosszul. Amikor tíz nappal később másodjára telefonáltak, már csak halálát tudták bejelenteni.

A 17 éves kamasz ugyanis a szakszerű orvosi ellátás ellenére meghalt.

A lány halálának ügyében nyomozás indult. Kiderült, hogy március 10-én este szerzett két szem extasy tablettát.

Az egyiket ő, a másikat 22 éves barátnője vette be.

A kábítószertől rosszul lett, elájult és mentőt kellett hozzá hívni. A nyomok egészen Püspökladányig vezették a debreceni rendőröket, mert azt gyanították, hogy a lányok egy 18 éves férfitől vásárolták a tablettákat.

A dílert elfogták és a rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

A rendőrök az oldalukon a kábítószerek hosszú és rövid távú károshatásaira is felhívják a figyelmet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről