A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Aki ma Magyarországon a munkájából szeretne megélni, annak lesz munkája - videó

ORBÁN Viktor, Megnyílt a XV. Szakma Sztár Fesztivál Budapesten
Budapest, 2022. április 25. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara XV. Szakma Sztár Fesztiváljának megnyitóján a budapesti Hungexpón 2022. április 25-én. A Szakma Sztár Fesztiválon rendezik meg a Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjét, amelyen 86 szakmában több mint 200 tanuló versenyez. Emellett szakmai és szórakoztató programok várják az érdeklődőket április 25-27. között. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vágólapra másolva!
Aki ma Magyarországon a munkájából szeretne megélni, annak lesz munkája, lesz otthona, és biztonságos környezetben nevelheti fel a gyerekeit a világ legszebb országában - hangsúlyozta a miniszterelnök a XV. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján hétfőn Budapesten.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor leszögezte, hogy

Magyarország az a hely, ahol érdemes élni, és érdemes dolgozni.

A miniszterelnök elmondta, hogy adókedvezményt biztosítanak a pályakezdő fiataloknak, és a azoknak a cégeknek is, amelyek alkalmazzák őket. Leszögezte:

támogatják a családalapítást és az otthonteremtést, a házépítést és a felújítást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!