A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Egy társkereső oldal előnyei és hátulütői

Vágólapra másolva!
Vajon lehet-e megbízható és igényes egy online társkereső oldal? Az internetet böngészve hamar világossá válik, hogy választékból nincs hiány: párkeresésre berendezkedett weboldalak sorakoznak fel egymás mögött annak az ígéretével, hogy a regisztrációval minőségi szinten valósulhat meg az elit társkeresés.
Vágólapra másolva!

A párkereső oldalak kényelmes és praktikus megoldást jelenthetnek az állandó időhiánnyal küzdőknek vagy azoknak, akik az introvertáltságuk vagy egyéb személyes okaik miatt nem szívesen járnak társaságba.

Forrás: exkluzivtarskereso.hu

Egy társkereső oldal vitathatatlan előnye, hogy térben és időben egyaránt magas fokú rugalmasságot biztosít, mellette azonban szükséges számolnunk a jó néhány kockázatot rejtő anonimitással is. Vonzó a tény, hogy egy társkereső oldal felkeresésével lecsökkenhetnek az úgymond feleslegesen megtett körök és felszabadultabban társaloghatunk. Külső tulajdonságaink, önbizalomhiányunk, esetlenségünk rejtve marad és nem nehezedik ránk az a nyomás, amit a külsőségekkel kapcsolatos elvárások helyezhetnek ránk.

Fontos azonban elgondolkodnunk, hogy vajon tényleg minden esetben érdemes- e kényelmi szempontok alapján dönteni és nem volna-e jobb kilépni inkább a komfortzónánkból és a későbbi csalódások elkerülése érdekében azonnal nyíltan vállalni önmagunkat. Ehhez természetesen bátrabbnak kell lennünk, viszont a mondás is úgy tartja, hogy a szerencse együtt jár az említett jelzővel.

Egy társkereső oldal a felvetett gondolat ellenére elhozhatja a keresett szerelmet, nem szabad azonban mellőznünk annak a lehetőségét, hogy merjünk személyes kezdeményezéseket tenni.

A különböző programok, közösségi események, sportolási lehetőségek mellett jó ötlet számba venni az igen magas sikerességi arányt képviselő társkereső irodák szolgáltatásait is.

A kényszerűségből fakadó egyedüllétnek gyakori oka az, hogy a nők és férfiak nem lelnek rá az optimális jelöltekkel történő találkozás csatornáira. Ezt az űrt igyekeznek kitölteni azok a párközvetítői szolgáltatások, amik erős hangsúlyt fektetnek az egyedi személyiségjegyek és igények feltérképezésére, ezzel is elősegítve az eredményesebb randevúzási folyamatokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!