A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Saját rokonait is meglopta egy börtönből szabadult, váraljai férfi

Vágólapra másolva!
Egy férfi pár héttel a szabadulása után autót és pénzt lopott a családjától. Miután kihallgatták, a rendőrök elengedték, de még aznap újabb bűncselekményt követett el.
Vágólapra másolva!

Egy váraljai család több tagja is bejelentést tett a rendőrségen április 11-én amiatt, mert valaki ellopta a házuk elől a kocsijukat. Aznap reggel kiderült, hogy a családanya tárcája is eltűnt benne 25 ezer forinttal.

Már a nyomozás elején gyanús lett a nő egyik gyereke, aki nem régen szabadult a börtönből, ugyanis ő is eltűnt a lopás éjszakáján.

Forrás: Police.hu

A rendőrök keresni kezdték a kocsit a környéken, amit pár órán belül meg is találtak Bonyhádon. Az autótól nem messze ott volt a férfi is, aki elismerte, hogy ő vitte el a sógora kocsját.

Azt mondta, italozás közben úgy gondolta, elmegy kocsikázni, pedig soha sem volt jogosítványa.

Indulás előtt pedig ellopta az anyja tárcáját. Pécsig meg sem állt a kocsival, ahol ivott még egy keveset. Amikor átnézték a ruháit, megtalálták nála a pénztárcát, de akkor már üres volt. A rendőrök több bűncselekménnyel is meggyanúsították, de aztán elengedték.

Még aznap este, Nagymányokon egy kocsiból ellopott egy telefont és 21.500 forintot.

A rendőrök megint elfogták a férfit, akinél megtalálták a zsákmányát is. A 28 éves férfi ellen többek között lopás miatt indítottak eljárást, de engedély nélküli vezetés miatt is felelhet. Ezúttal javasolták a letartóztatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!