Gyerekekkel és nőkkel is durván bánt egy szigetszentmiklósi férfi

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Három rendbeli kiskorú veszélyeztetése, zaklatás és súlyos testi sértés miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki saját és nevelt gyermekeit is bántalmazta, de az élettársait sem kímélte.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint egy férfi és élettársa 2013 és 2017 között a szigetszentmiklósi járás több településén is lakott három kisgyerekkel, akik közül egy közös volt, kettő a nő más kapcsolatából született. A férfi nem bizonyult jó apának. A gyerekeket rendszeresen becsmérelte és lealacsonyító jelzőkkel illette, emellett rájuk is támadt.

Rendszeresen megalázta, akaratuk ellenére guggoltatta és futásra kényszerítette őket.

Az egyik gyereket annyira megviselték a vele történtek, hogy megpróbált gyógyszerekkel véget vetni az életének, de szerencsére időben kórházba került és megmenekült. Miután a gyermekeket sikerült nagymamájukhoz költöztetni, a férfi az élettársát kezdte rendszeresen fenyegetni. Többször is azt mondta neki, hogy bántani fogja.

Egyszer még egy kést is elővett és szúró mozdulatokkal mutatta neki, mi fog vele történni.

Miután szakított a gyermeke anyjával 2018-ban új élettársi kapcsolatba került a férfi, de az új párját sem tisztelte jobban, ezért 2018 és 2021 között többször is megszakadt a kapcsolatuk. Féltékeny természete miatt rendszeresen trágárul becsmérelte a nőt és rá is támadt.

Előfordult, hogy a hajánál fogva húzta és ököllel ütötte a nő fejét, amitől arczúzódása, orrcsonttörése és szemsérülése is keletkezett.

A férfi ellen a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség három rendbeli kiskorú veszélyeztetése, zaklatás és súlyos testi sértés miatt emelt vádat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről