A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A momentumos Donáth Anna gyermeket vár

Donáth Anna Júlia, Momentum
Budapest, 2019. május 21. Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselőjelöltje. Az Európai Unió tagállamaiban 2019. május 23. és 26. között európai parlamenti választásokat tartanak. Magyarországon május 26-án lesz a szavazás. MTI/Momentum
Vágólapra másolva!
Saját párttársainak már elárulta, a nyilvánosság előtt azonban még most is tabuként kezeli Donáth Anna, a Momentum Mozgalom elnöke, hogy gyermeket vár – írja a Blikk. A lap biztos információkból úgy tudja, hogy a politikus több hónapja terhes.
Vágólapra másolva!

A Momentum EP-képviselője az országgyűlési választások után döntött úgy, hogy megosztja a párt többi tagjával az örömhírt:

gyermeket vár.

A Blikk úgy tudja, hogy nem volt meglepetés Donáth bejelentése, hiszen a választási kampány ideje alatt már sejtették ezt a Momentumban:

jelentkeztek rajta a várandósság jelei, a korábban energikus politikus feltűnően sokszor volt fáradt és hajtotta álomra a fejét a kampányautóban két település között.

Titkolni szeretné

A Blikk telefonon megkereste Donáth Annát, azonban végül a Momentum Mozgalom Sajtóosztálya reagált a megkeresésükre, ahol sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarták az értesüléseiket, de igazán sokatmondó, sejtelmes, emojival ellátott választ kaptak írásban.

– írták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!