A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Jobbik elismerte: etikai és fegyelmi eljárás folyik a pártban nemi erőszak ügyében

ellenzéki megemlékezés oktober 23 Jakab Péter
Vágólapra másolva!
A Jobbik és annak etikai és fegyelmi bizottsága az ügy kivizsgálását a beadvány megérkezése után azonnal elindította, és erről a beadványozót is értesítette – írta sajtóközleményében a Jakab Péter vezette párt a csütörtökön napvilágot látott erőszakolós botrány kapcsán.
Vágólapra másolva!

Reagált a Jobbik a csütörtökön napvilágot látott botrányra. A Bors online felületén megjelent cikkben azt írják, hogy

Jakab Péterék egy nemi erőszakkal kapcsolatos ügyet próbálnak eltussolni, aminek érintettje a párt egyik magas rangú politikusa és Szilágyi György volt országgyűlési képviselő élettársa.

A cikkből kiderül, hogy a párt vezetésénél Szilágyiék tettek panaszt, akik később azért fordultak a hivatalos bűnüldöző szervekhez, mert Jakab Péterék nem akartak vizsgálatot indítani.

jakab Péterék el akarták tussolni a nemi erőszakolós botrányt Fotó: Koncz Márton - Origo

A Jobbik és annak etikai és fegyelmi bizottsága az ügy kivizsgálását a beadvány megérkezése után azonnal elindította, és erről a beadványozót is értesítette – állítja a cikk megjelenése után kiadott közleményében alelnökének ellentmondva a Jobbik. A párt szerint aljas hazugság ennek ellenkezőjét állítani, és ígérik, hogy az információkat nyilvánosságra hozó lap ellen pert indítanak majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!