A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A progresszív liberálisok célja a családok megsemmisítése

politics Horizontal
US conservative author Candace Owens speaks at the Conservative Political Action Conference 2022 (CPAC) in Orlando, Florida on February 25, 2022. (Photo by CHANDAN KHANNA / AFP)
Vágólapra másolva!
"A baloldali és szélsőliberális erők legfőbb célja, hogy a család intézményét megsemmisítsék" - mondta Candace Owens az Alapjogokért Központ által szervezett Conservative Political Action Conference (CPAC) elnevezésű konferencián. Ugyanitt pénteken Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője a kormány foglalkoztatáspolitikáját nevezte az elmúlt 12 év egyik legnagyobb eredményének. 
Vágólapra másolva!

"A magyar kormány 2010 óta nagyon sokat tett azért, hogy magától értetődő igazságok is legyenek, és ezek az élet minden területén megismerhetőek legyenek" - mondta Gulyás Gergely. A Miniszterelnökség vezetője emlékeztetett arra is, hogy 1990 után a korábbi kommunisták akarták meghatározni a szabályokat és liberálissá váltak. Mindezek mellett mára kialakult egy jobboldali sajtó és think tank világ, de ez továbbra sincs többségben. Szólt arról is, hogy itthon munkaalapú társadalom épül, és ez be is vált. Gulyás közölte, 12-ről 3,5 százalékra sikerült csökkenteni a munkanélküliek arányát az elmúlt 12 évben.

Gulyás: Ez az elmúlt 12 év legnagyobb eredménye (korábbi felvétel) Fotó: Csudai Sándor - Origo

A család intézményének a megsemmisítése a cél

Candace Owens, amerikai médiaszemélyiség arról beszélt, hogy a családbarát politikát folyamatosan népszerűsíteni kell. Teljesen elképesztő, hogy olyan dolgokról kell beszélni ma, minthogy az anya nő és a férfi apa. Mára az LMBTQ-aktivisták számára gyűlöletes kijelentésnek számít, hogy csak a nők szülhetnek, pedig az utóbbit senki nem vonhatta kétségbe. Kijelentette, hogy napjaink egyik legnagyobb küzdelme az abortusz kérdése körül zajlik az Egyesült Államokban, és

Candace Owens: Meg akarják semmisíteni a családot Forrás: AFP/Chandan Khanna

Owens szólt a transzneműség őrültségeiről is, és ennek a társadalomra és az egyénre gyakorolt negatív hatásairól. Kijelentette, hogy az összes előbb bemutatott őrültségnek a legfőbb célja a család támadása és ennek az intézménynek a megsemmisítése. "Mindennek az ideológiai alapját pedig a marxizmusban kell keresni, mivel ők is ellenségnek tekintették a családot" - tette hozzá. "Csak az első családok révén védhetjük meg a szabadságunkat" - mondta Owens.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!