A nemzet érdekében össze kellene fogni!

Vágólapra másolva!
Hollik István országgyűlési képviselő, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Heti TV Pirkadat című műsorában beszélt a kormány előtt álló feladatokról, a gazdaságról és az ellenzékről is.
Vágólapra másolva!

A politikus elmondta, a miniszterjelöltek meghallgatása után várhatóan jövő héten nevezi ki őket a köztársasági elnök, így a kormány megkezdheti munkáját. Hozzátette, a miniszterelnök úgy válogatta ki kormányának tagjait, hogy azokkal együtt tudja elvégezni azt a hatalmas munkát, ami az ország előtt is áll. A legfontosabb feladat, hogy a háború és az azt követő gazdasági válságban sikerüljön megtartani a lendületet, megmaradjon, sőt akár növekedjen is a gazdaság erősödése.

Nagyon fontos az is, hogy különböző ösztönző programokkal a magyar vállalkozások tudjanak tevékenykedni, hiszen ők jelenthetik a magyarországi gazdaság erejét. Ugyanilyen komoly feladat az is, hogy a kormány visszatérjen a pandémia előtt alkalmazott fiskális politikára, valamint arra, hogy az alaptörvényben is előírtakat teljesítse, azaz az államadósságot évről évre csökkentse.

A teljes beszéletést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!