A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megkéseltek egy férfit Tarcalon

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Emberölés kísérletével vádolják a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség ügyészei azt a 32 éves férfit, aki egy tarcali család házában egy 32 centis konyhakéssel, hétszer megvágta és megszúrta a barátját.
Vágólapra másolva!

Ahogy írtuk, tavaly tavasszal, április végének egyik délutánján egy részeg férfi egy tarcali családi házában volt, amikor vendégségbe érkezett az egyik barátja. A két férfi a járványhelyzet előtt rendszeresen egy kocsmába járt, a korlátozások idején pedig mindennap a barát házában ivott. Amikor a férfi megérkezett, a másik számonkérte tőle, hogy miért ment oda és ordítva felszólította, hogy takarodjon, különben megöli. Hogy a fenyegetést nyomatékosítsa, egy 32 cm hosszú konyhakéssel rátámadt a férfira.

Hétszer megszúrta és megvágta. A hasán, mellkasán, a nyakán és a karján sérült a férfi, miközben a támadó azt kiabálta: „megdöglesz!"

Forrás: Origo

Az áldozat a terasz betonaljzatára zuhant, de még fel tudta hívni a testvérét, akitől segítséget kért. A sógora érkezett a helyszínre, aki látta, hogy a férfi vérzik, miközben a támadó már egy csavarhúzóval a kezében kiabált rá.

A férfi olyan agresszív volt, hogy a rendőröknek is "testi kényszert kellett alkalmazniuk" vele szemben.

A megtámadott férfi 8 napon túli gyógyuló, a hasfal hasüregbe jutó és hasűri vérzést okozó közvetlenül életveszélyes szúrt sérüléseket szenvedett. Ha nem jut orvosi ellátáshoz és nem műtik meg azonnal, meghalt volna. Az ügyészek a letartóztatás alatt álló, büntetlen előéletű férfival szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványoztak azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!