A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Évről évre nő a Magyar Hang nettó árbevétele

Vágólapra másolva!
A napokban válnak nyilvánossá az egyes gazdasági társaságok 2021-ről szóló pénzügyi beszámolói. Ezúttal az Alhambra Press Bt. eredményét mutatjuk be. A Magyar Hangot kiadó cég nettó árbevétele évről évre nő: 2018-ban 70,6, 2019-ben 193,5, 2020-ban 248, 2021-ben pedig már 260,5 millió forintot ért el, azaz még a pandémia idején tapasztalt gazdasági nehézségek sem fordították negatív irányba a cég legfőbb pénzügyi mutatóját. Az adózott eredmény tekintetében a koronavírus-járvány első évében, 2020-ban teljesített a legjobban az Alhambra, amikor több mint 34 millió forintot realizált. A Magyar Hang kiadója előtte és utána sem érte el a 20 millió forintot ebben a mutatóban.
Vágólapra másolva!

A magát polgári hetilapnak és portálnak tartó Magyar Hangot a Magyar Nemzetből kivált újságírók alapították 2018-ban (a Magyar Nemzet ebben az évben, az országgyűlési választások után tért vissza a jobboldalra, amikor a lap korábbi tulajdonosa, Simicska Lajos megvált a médiaérdekeltségeitől). A Magyar Hang ennek ellenére mégis leginkább a Gyurcsány Ferenc vezette baloldalnak kedvező tartalmakat jelentet meg.

A hetilap egyébként éppen a napokban kért anyagi segítséget az olvasóitól. A szerkesztőség a papír beszerzési árának emelkedésére, a fuvarköltségek növekedésére, a forint gyengülésére és az inflációra hivatkozva szánta el magát a lépésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!