A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fogva tartotta és megverte volt barátnőjét egy debreceni férfi

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy debreceni férfi együtt ivott volt barátnőjével, majd amikor a nőnek el kellett volna indulnia a vonathoz, a férfi nem engedte ki a lakásából, sőt, meg is verte.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő 2018 óta ismerik egymást, korábban együtt is jártak. Tavaly júliusban megbeszélték, hogy egyik este találkoznak. 20 óra körül a férfi felvette a kocsijával a nőt, majd a lakására vitte, ahol együtt s berúgtak. Pár órával később a nő megfogta a bőröndjét, hogy induljon, mert a hajnali órákban indult vonattal Németországba.

A férfi dühös lett, kérdőre vonta a nőt, hogy hová akar menni, majd közölte vele, hogy nem fogja elengedni.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A nő megijedt és kiszaladt az erkélyre, ahonnan segítségért kiabált, mivel a bejárati ajtón nem tudott kijutni. Volt párja kulccsal bezárta, a kulcsot pedig kivette a zárból. A nő ököllel kezdte ütni az ajtót és hangosan segítéségért kiabált. A férfi odalépett és ököllel megütötte a fején. A nő beütötte a fejét az ajtó melletti fal peremébe.

A férfi folytatta a támadást, többször ököllel fejen vágta a nőt.

A veszekedést és a nő kiáltásait több szomszéd is hallotta, akik odamentek az ajtó elé és hívták a rendőrséget. Amikor a támadó ezt meghallotta, a kulcsot visszatette a zárba és kinyitotta. A nő próbált elmenekülni, de a férfi a karjánál fogva visszahúzta. Végül az egyik szomszédnak sikerült kihúznia a lakásból. A nőnek 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek, de megsérülhetett volna súlyosabban is. Az ügyészség személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a férfit ellen. Azt javasolják, hogy a bíró küldje börtönbe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!